Efterår 2020 til Forår 2021 10.09.2020  -  30.06.2021
Vejledning
BEMÆRK:

Vi beklager at det pga coronarestriktrioner ikke er tilladt for forældre at opholde sig i svømmehallen. Det er tilladt at følge ind og hente igen.

Dette gælder desværre også for nytilmeldte og for prøvetimer.

Da Hjortespringbadet ikke er åbnet for offentligheden pga Corona, behøver I ikke skaffe eller opdatere armbånd. Vi giver besked, når det bliver aktuelt.

Af samme grund er det heller ikke muligt at købe blebukser til brug ved babysvømning.
Det er muligt at købe dem hos svømmespecialisten.dk. Brug evt. koden som ses under klubtøj og udstyr.
Ved første træning/undervisning i Hjortespringbadet skal du medbringe sygesikringskort og 50 kr. til depositum for adgangsbånd. Medbring også kvittering på indmeldelse, så de i receptionen kan se at du er tilmeldt holdet. Få evt. lavet dit adgangsbånd nogle dage i forvejen inden første undervisningsdag, så du får fuldt udbytte af din første undervisning. Der kan meget let opstå kø. Ved udmeldelse får du dit depositum igen når du afleverer dit adgangsbånd i receptionen.
 
Bemærk også at vi giver 50 % på billigste hold, hvis samme medlem tilmelder sig 2 hold. Rabatten er betinget af, at man ved tilmelding, og ligeledes ved efterfølgende ratebetalinger, giver besked om at man har mulighed for rabatten. Så vil beløbet blive tilbageført snarest efter betaling.
 
Ud over dette vil der kun i yderst specielle tilfælde blive returneret indbetalt kontingent.

Aqua De-Stress (ADe-s)

I Aqua De-Stress

lægges der vægt på,med blide øvelser og stræk,nænsomt at åbne hele kroppen,og dermed lave plads til at trække vejret ordentligt.

Øvelserne laves i det omfang,du har mulighed for at være med i det,og er baseret på at hjælpe dig med at finde roi både hoved og krop.
Der stilles ikke krav til at være i skarp formeller at være dygtig til at udføre bestemte øvelser, lige som det heller ikke er en forudsætning med svømmefærdigheder. Du skal blot føle ro ved at befinde dig i vand, hvor du kan nå bunden. De-Stress er til for at du skal føle dig godt tilpas.

Åbningen af kroppen og et bedre åndedrætkan være med til at give bedre livskvalitet.

Undervisningen varer ca. 60 min. og foregår i varmt vand i terapibassinet i Hjortespring badet. Der er max. 12 personer på holdet.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

AquaYoga (AYoga)

AquaYoga
Hvis du ønsker at deltage i vores AquaYoga kurser, skal du tilmelde dig dette hold (960).
Holdet er et administrativt hold, hvilket vil sige, at du ikke har nogen plads på noget kursus ved at tilmelde dig holdet. Men når du er tilmeldt her, vil du blive inviteret til at deltage i udbudte kurser, før vi åbner op for deltagelse for andre medlemmer.

AquaYoga foregår i et opvarmet bassin med en temperatur på 34 grader, og lufttemperaturen ligeså høj. Du får mulighed for at komme helt ned i tempo, mens du arbejder med åndedræt, smidighed, styrke og balance.

Alle kan deltage!

Du behøver ikke have forudgående kendskab til Yoga for at kunne deltage. Der vil være god vejledning og intro til øvelserne og du får hurtigt kendskab til de grundlæggende principper.

Hvis du har erfaring med Yoga på land vil du i det våde element opleve at blive udfordret på helt anden vis ift. tyngde og balance.

Er du af den ene eller anden årsag udfordret på din bevægelighed er AquaYoga særdeles velegnet pga. varmen og kroppens vægtløshed i vandet.

Der undervises i 45 min.

Deltagelse i AquaYoga kræver ikke svømmefærdigheder, men det er en fordel at du er fortrolig med vand.

Vedrørende tilmelding

1) Du opretter profil og melder dig på hold 960/ AquaYoga. Er du nyt medlem vil du blive opkrævet 100kr i medlemsgebyr, men ellers er holdet gratis.

2) Du modtager en invitation til kurserne, når de oprettes. Alle kurser vil være at finde under event. Dag og tid kan variere fra kursus til kursus.

3) Tilmelding foregår via link i invitationen og der betales for hvert enkelt kursus du ønsker at deltage i. Prisen for kurserne varierer afhængig af eks. længde for kurset.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Babysvømning (BABY)

Baby-/Tumlingesvømning er en dejlig aktivitet mellem voksen og barn og det er en stor oplevelse at have en fælles aktivitet så tidligt i barnets liv. Vi tilbyder ro og en skøn atmosfære i Hjortespringbadets Terapibassin, der har en vandtemperatur på ca. 35 grader.

Til Baby- og Tumlingsvømning deltager 1 forælder og 1 baby/barn, der begge er omklædt og er med i bassinet. Der er max. 8-9 børn på holdet - afhængig af alder - og 1 instruktør.

Vores grundlæggende holdning er, at babysvømning altid skal foregå på barnets vilkår og tiden i vandet skal være behagelig. Undervisningen tager udgangspunkt i relationen mellem barn og forældre i vand og er baseret på øvelser og leg, der styrker den nære kontakt mellem forældre og barn samtidig med at barnets sanser styrkes. Vores instruktører indøver de forskellige færdigheder via øvelser med henblik på fortrolighed i og under vand. Forskellige sange og lege indgår naturligt i undervisningen.

Vi tilbyder Baby- og Tumling på følgende dage og tidsrum: Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag eftermiddag samt lørdag og søndag morgen. Vi har hold fra 2-6 måneder (navlen skal være lægt inden babyen kommer i vandet) til 3-4 år.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (14)

Babysvømning formiddag (BabyF)

Babysvømning i formiddagstimerne adskiller sig fra vores vores øvrige baby/Tumlingehold, da de afholdes som 10-12 uges kurser. Efter endt kursus er I velkomne til at vælge et nyt kursus eller at fortsætte på et af vores mere faste hold, der kører i eftermiddagstimerne samt om morgenen på weekends. 

Som deltager på et formiddagskursus er du medlem af Herlev Svømning gennem dit medlemsgebyr og du betaler for det kursus, du ønsker at deltage i. Priserne på kurserne varierer alt afhængig af længden, men er udregnet efter en betaling på 90kr. pr. gang. Løbende tilmelding er muligt. 

Babysvømning er en dejlig aktivitet mellem voksen og barn og det er en stor oplevelse at have en fælles aktivitet så tidligt i barnets liv. Vi tilbyder ro og en skøn atmosfære i Hjortespringbadets Terapibassin, der har en vandtemperatur på ca. 35 grader.

Til Babysvømning deltager 1 forælder og 1 baby/barn, der begge er omklædt og er med i bassinet. Der er max. 10 børn på holdet og 1 instruktør.

Instruktør på holdene er Rikke Sonne, der har mange års erfaring med Babysvømning og er uddannet instruktør gennem DGI. Rikke brænder for arbejdet med de yngste i vandet, er altid smilende og super engageret i sin undervisning.

Vores grundlæggende holdning er, at babysvømning altid skal foregå på barnets vilkår og tiden i vandet skal være behagelig. Undervisningen tager udgangspunkt i relationen mellem barn og forældre i vand og er baseret på øvelser og leg, der styrker den nære kontakt mellem forældre og barn, samtidig med at barnets sanser styrkes. De forskellige færdigheder læres via øvelser med fokus på fortrolighed i og under vand. Forskellige sange og lege indgår naturligt i undervisningen.

Vores babyhold i formiddagstimerne er hold for de helt yngste på 0-12 mdr. De fleste hold er begynderhold, men vi har enkelte forsætterhold. Vi tilbyder hold i efteråret 2020: mandag, onsdag og torsdag.

Undervisningstiden er 30 min.

I forbindelse med undervisningen er I velkomne til at benytte jer af vores klubfaciliteter på 1. sal, der blandt andet byder på mulighed for at varme mad, koge vand og få en stille stund i vores hyggelige sofahjørne.

 

Vigtig praktisk info:

Der er obligatorisk brug af badeble/buks for børn under 3 år og børn som ikke er renlige.

Det er desværre ikke muligt at købe badebukser i Hjortespringbadet pga coronalukning. Køb evt. hos  svømmespecialisten.dk. Brug evt. kode som findes under klubtøj og udstyr.

Hjortespringbadet tilbyder en speciel syet badebuks til 100 kr. Når barnet vokser ud af en størrelse kan der uden beregning skiftes til en større størrelse i badets reception (buksen skal være renvasket). Buksen må ikke vaskes ved temperaturer over 40 grader, og må ikke tørretumbles.

Herlev Svømning skal opfordre til, at I benytter/køber disse badebukser, så vi undgår alt for mange ”uheld” i bassinet og dermed kan mindske lukning af bassinerne pga. rensning.

 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (13)

familiehold (fam)

Familieholdet er for jer, der som familie gerne vil være fælles om jeres svømning.

På familieholdet kan I deltage som familie med 2 voksne og op til 3 børn. Tilmeldte børn skal være fyldt 3 år og være blefri. Alle tilmeldte deltager i vandet.

Undervisningen på holdet tager udgangspunkt i de niveauer, som deltagerne fra familierne har. Det vil sige, at hver undervisning forberedes så vidt det er muligt så alle deltagere, både børn og voksne, tilgodeses. Indholdet vil være fra øvelser, der arbejder med de grundlæggende færdigheder såsom balance og vejrtrækning til øvelser, der er mere målrettet selve stilarterne.

Undervisningen vil være en blanding af fælles aktiviteter og lege, hvor I hhv. deltager samlet som familie og får undervisning i grupper.

I skal vælge at tilmelde jer på familieholdet, fordi I ønsker en dag med aktiviteter og svømning for hele familien. Hvis I ønsker individuel undervisning eks. for et enkelt barn, så henvises til vores børnehold.

Holdet svømmer 1 x 1 time ugentligt.

Bemærk ved tilmelding: En forældre og et barn tilmeldes med navn/ fødselsdato. Øvrige deltagende familiemedlemmer bedes oplyst i kommentarfeltet.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Voksen Barn (VB)

Voksen/Barn-hold er for børn i alderen 3-5 år, som har følgeskab af en voksen (person over 18 år). Barnet skal af hensyn til rensningstiden på vores bassiner være blefri for at kunne deltage på holdet.

Undervisningens mål er at gøre barnet fortroligt med vandet. Dette betyder, at barnet ikke er bange for vandet og at eks. kraftige vandsprøjt, bølger og korte dyk under vand kun registreres som sjove oplevelser. Desuden sigter undervisningen mod, at barnet kan bevæge sig naturligt i vandet, gennem vandet og langs bunden, lege opfindsomt og afslappet og kan bevæge sig "svømmende".

Indlæringen sker gennem fantasifulde lege og sjove øvelser og fortrolighed med vandet opnås rimeligt hurtigt for 3-5 årige børn.

På grund af børnenes alder er det den voksne, der er barnets fortrolige medhjælp i bassinet. Træneren viser og hjælper med de forskellige øvelser.

I vil som deltagere på Voksen/barn hold få tilbud om deltagelse i forskellige arrangementer i Svømmeskolen.

På Voksen-barn hold tilbyder vi undervisning 1 x 30 min. om ugen.

Hold 501-511 har undervisning i Herlev badet.
Hold 512-516 i Hjortespring badet.
 
Hvis man ønsker at tilmelde sig 2 hold, altså svømme 2 x om ugen, så yder vi 50 % rabat på kontingent på hold nr. 2. Ved tilmelding til 2. hold skrives under bemærkning, at der ønskes rabat. Rabatten er gældende for en og samme profil/svømmer, og er altså ikke en søskenderabat.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (15)

Svømmeskole 1 (SS1)

Herlev Svømning har valgt at opdele vores svømmeskole 1 hold i alder for at optimere undervisningen, idet der er forskel på, hvad der kan indlæres i de forskellige aldersgrupper.

Svømmeskole 1 er opdelt, så der er hold for 4 - 6-årige, og enkelte hold for de 7 år - ældre. Aldersintervallet for holdet kan ses som info ved at holde musen over holdene i baneplanen eller under "ekstra info om holdet" ved tilmelding for det pågældende hold.

Svømmeskole 1, 4 - 6 år: Undervisningen har til formål at gøre barnet fortrolig i vandet. I starten kan der bruges svømmebælte, hvis vores instruktører finder det nødvendigt. Vandtilvænning og tryghed i vandet øves gennem lege og fantasifulde øvelser. Børnene lærer eksempelvis at puste bobler i og under vand, få hovedet under vand, holde balancen i vandet, at holde sig flydende samt bevæge sig rundt i bassinet.

Svømmeskole 1, 7 år - ældre: Undervisningen på holdet har til formål at gøre barnet fortrolig i vandet uden hjælpemidler. Der arbejdes med lege og øvelser, der grundlæggende er med til at lære barnet begyndende fremdrift og bevægelse i vandet, og uden hjælpemidler at kunne holde sig oven vande ved flyde- og balanceøvelser, ligesom det tillæres at bevæge sig under vand og kunne komme op igen uden panik.

Fælles for begge aldersgruppe-hold er målet om, at barnet opnår den bevægelsesfrihed og sikkerhed, som gør det let og sjovt at lære at svømme. Dvs. at målet er, at børnene på svømmeskole 1 lærer at flyde, at få hovedet under vand, samt at kunne bevæge sig 25m i ’svømmende’ stil i løbet af sæsonen.

Træneren vil være enten på kanten eller i vandet, og hjælpetræneren er altid med i vandet, for således at kunne støtte barnet ved nye og udviklende øvelser.

På svømmeskole 1 tager undervisningen udgangspunkt i konceptet bag ’Min Svømmebog’. Alle børn i vores svømmeskole modtager bogen og der afholdes årligt 4 mærkeuger, hvor der uddeles mærker til bogen. Sæson afsluttes med vores Delfin 1 diplom.

Den ugentlige lektion er ud fra vores svømmeskolekoncept planlagt med en blanding af kendte og nye øvelser, da genkendelse og udfordring er den bedste måde at udvikle det enkelte barns færdigheder på. I lektionen indregnes også tid til praktiske gøremål, som opråb, toiletbesøg, oprydning mv.

Du vil som svømmer på Svømmeskole 1 blive tilbudt deltagelse i Delfin-Race og andre arrangementer i Svømmeskolen.

Vi tilbyder undervisning 1 x 30 min. om ugen på Svømmeskole 1.

Hold 101-122 har undervisning i Herlev badet.
Hold 123-136 i Hjortespring badet.
Bemærk desuden, at følgende hold er for børn 7 år og ældre: 102, 109, 115, 117, 120, 122, 123, 126, 131, 134, 136.
Øvrige hold er for aldersgruppen 4-6 år. 
 
Hvis man ønsker at tilmelde sig 2 hold, altså svømme 2 x om ugen, så yder vi 50 % rabat på kontingent på hold nr. 2. Ved tilmelding til 2. hold skrives under bemærkning, at der ønskes rabat. Rabatten er gældende for en og samme profil/svømmer, og er altså ikke en søskenderabat. 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (30)

Svømmeskole 2 (SS2)

Herlev Svømning har valgt at opdele vores svømmeskole 2 hold i alder for at optimere undervisningen, idet der er forskel på, hvad der kan indlæres i de forskellige aldersgrupper.

Svømmeskole 2 vil være opdelt, så der er hold for 5 - 7-år, og enkelte hold for 8 år - ældre. Aldersintervallet for holdet kan ses som info ved at holde musen over holdene i baneplanen eller under "ekstra info om holdet" ved tilmelding for det pågældende hold.

Svømmeskole 2, 5 - 7 år: Holdet er for begyndere, der er fortrolige i vandet. Dvs. svømmere, der tilmeldes svømmeskole 2, skal kunne flyde, have hovedet under vand og kunne bevæge sig svømmende i 25 m. Ideelt set har svømmere på svømmeskole 2 gået på Tumlingehold, Voksen/Barn eller på svømmeskole 1. Der arbejdes i starten med at opnå fuld fortrolighed i vandet. Når det er opnået, fortsætter undervisningen med indlæring bevægemønstret i rygcrawl og crawl – dette sker gennem leg og forskellige stilartsøvelser. Sidst på sæsonen vil butterfly og brystsvømning blive introduceret, hvis niveauet er til det.

Svømmeskole 2, 8 år - ældre: Holdet er for begynder, der er fuldt fortrolige i vandet. Dvs. svømmere, der tilmeldes svømmeskole 2, skal kunne flyde, have hovedet under vand og kunne bevæge sig svømmende i 25 m. Der vil fra starten af indlæres rygcrawl og crawllignende bevægelser gennem leg og stilartsøvelser. I løbet af sæsonen vil også butterfly og brystsvømning blive introduceret.

Uanset alder er målet for svømmeskole 2, at sætte børnene i stand til at kunne svømme op mod 50 m. crawl og rygcrawl. Udover dette skal børnene kunne bevæge sig over kortere distancer med et bevægemønster, der ligger tæt op ad stilarterne butterfly og brystsvømning. Der arbejdes i løbet af sæsonen på, at alle opnår fortrolighed med at opholde sig på dybt vand.

På svømmeskole 2 tager undervisningen udgangspunkt i konceptet bag ’Min Svømmebog’. Alle børn i vores svømmeskole modtager bogen og der afholdes årligt 4 mærkeuger, hvor der uddeles mærker til bogen. Sæson afsluttes med vores Delfin 2 diplom.

Den ugentlige svømmelektion er planlagt med en blanding af kendte og nye øvelser, da genkendelse og udfordring er den bedste måde at udvikle det enkelte barns færdigheder på. I lektionen indregnes også tid til praktiske gøremål, som opråb, toiletbesøg, oprydning mv.

Træneren vil være enten på kanten eller i vandet, og hjælpetræneren er altid med i vandet, for således at kunne støtte barnet ved nye og udviklende øvelser.  

Du vil som svømmer på Svømmeskole 2 blive tilbudt deltagelse i Delfin Race og andre arrangementer i Svømmeskolen.

Vi tilbyder undervisning 1 x 30 min. ugentligt på Svømmeskole 2.

Hold 201-220 har undervisning i Herlev badet.
Hold 221-230 i Hjortespring badet.
Bemærk desuden, at følgende hold er for børn 8 år og ældre: 201, 203, 205, 209, 213, 217, 218, 221, 222, 224, 226, 229.
Øvrige hold er for aldersgruppen 5-7 år.
 
 

Hvis man ønsker at tilmelde sig 2 hold, altså svømme 2 x om ugen, så yder vi 50 % rabat på kontingent på hold nr. 2. Ved tilmelding til 2. hold skrives under bemærkning, at der ønskes rabat. Rabatten er gældende for en og samme profil/svømmer, og er altså ikke en søskenderabat. 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (23)

Svømmeskole 3 (SS3)

Svømmeskole 3 er for 6 år - ældre, der er letøvede og kan svømme 50 m uden pause. Ideelt set har svømmeren gået på svømmeskole 2, eller fået lign. undervisning.

På Svømmeskole 3 undervises der for at opnå en god forståelse for samt udvikling af vandføling blandt andet gennem øvelser, der træner svømmernes balance og evne til at glide/ bevæge sig gennem vandet. Der arbejdes tillige med udførelse af svømmebevægelser i crawl og rygcrawl og indlæring af butterfly og brystsvømning. Endelig arbejdes på at fastholde barnets glæde for vandet gennem leg og fantasifulde øvelser.

Målet for undervisningen på Svømmeskole 3 er, at sætte svømmerne i stand til at kunne svømme 100 m. crawl og rygcrawl samt en kortere distance i brystsvømning og butterfly. Desuden er det et mål at kunne spring på hovedet i vandet/ lave et startspring samt udføre korrekte vendinger.

På svømmeskole 3 tager undervisningen udgangspunkt i konceptet bag ’Min Svømmebog’. Alle børn i vores svømmeskole modtager bogen og der afholdes årligt 4 mærkeuger, hvor der uddeles mærker til bogen. Sæson afsluttes med vores Delfin 3 diplom.

Den ugentlige svømmelektion, der til dels foregår i den dybe ende af bassinet, er planlagt med en blanding af kendte og nye øvelser, da genkendelse og udfordring er den bedste måde at udvikle den enkelte svømmers færdigheder på. I lektionen indregnes også tid til praktiske gøremål, som opråb, toiletbesøg, oprydning mv.

Du vil som svømmer på Svømmeskole 3 blive tilbudt deltagelse i Delfin Race og andre arrangementer i Svømmeskolen, ligesom du vil blive tilbudt deltagelse i Herlev Svømnings Klubmesterskaber.

Vi tilbyder undervisning 1 x 45 minutter ugentligt på Svømmeskole 3.

Hold 301-308 har undervisning i Herlev badet.
Hold 309-311 i Hjortespring badet.
 

Hvis man ønsker at tilmelde sig 2 hold, altså svømme 2 x om ugen, så yder vi 50 % rabat på kontingent på hold nr. 2. Ved tilmelding til 2. hold skrives under bemærkning, at der ønskes rabat. Rabatten er gældende for en og samme profil/svømmer, og er altså ikke en søskenderabat. 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (9)

Svømmeskole 4 (SS4)

Svømmeskole 4 er for 7 år - ældre svømmere, der er bekendt med de fire svømmearter, og som kan klare sig på det dybe vand uden hjælpemidler. En svømmer, der tilmeldes svømmeskole 4, skal kunne svømme 100 m crawl eller rygcrawl.

På svømmeskole 4 arbejdes der med teknikøvelser i de fire svømmearter, således at svømningen bliver lettere og dermed også sjovere. Undervisningen bygger desuden på at give svømmerne udfordringer inden for de grundlæggende færdigheder, hvilket gøres gennem fantasifulde øvelser, der eksempelvis øver svømmernes balance og bevægelse under vandet. Det er vigtigt for os, at fastholde og udbygge svømmernes glæde for vandet, så selvom der er udfordringer, er der ikke flere end, at alle kan følge med og dermed føle, at de har fremgang og succes.

Undervisningens mål er, at svømmeren i løbet af sæsonen lærer at beherske teknikken i de 4 stilarter på længere distancer, bliver bedre til startspring og vendinger, samt får praktisk erfaring med livredning og dykning.

Undervisningen på svømmeskole 4 tager udgangspunkt i konceptet bag ’Min Svømmebog’. Alle børn i vores svømmeskole modtager bogen og der afholdes årligt 4 mærkeuger, hvor der uddeles mærker til bogen. Sæson afsluttes med vores Delfin 4 diplom.

Herudover arbejdes på svømmeskole 4 med at svømmerne kan udfordre sig selv og måle egen fremgang. Derfor tilstræbes det i højere grad, at Svømmeskole 4 svømmere deltager i klubbens interne svømmestævner i Herlev Badet, hvor de i en tryg atmosfære kan vænne sig til stævnesituationen. For vores trænere handler stævnedeltagelse kun i at se, om træningen giver fremgang og svømmeren forsøger at yde sit bedste i teknik og tid. Du vil derfor blive tilbudt deltagelse i Herlev Svømnings Klubmesterskaber og i Delfin Race, lige som du vil blive tilbudt deltagelse i andre arrangementer i Svømmeskolen.

Den ugentlige svømmelektion, der til dels foregår i den dybe ende af bassinet, er planlagt med en blanding af kendte og nye øvelser, da genkendelse og udfordring er den bedste måde at udvikle den enkelte svømmers færdigheder på. I lektionen indregnes også tid til praktiske gøremål, som opråb, toiletbesøg, oprydning mv.

Svømmeskole 4 svømmer 1 x 45 minutter ugentligt.

Hold 401-403 har undervisning i Herlev badet.
Hold 404-405 i Hjortespring badet.
 

Hvis man ønsker at tilmelde sig 2 hold, altså svømme 2 x om ugen, så yder vi 50 % rabat på kontingent på hold nr. 2. Ved tilmelding til 2. hold skrives under bemærkning, at der ønskes rabat. Rabatten er gældende for en og samme profil/svømmer, og er altså ikke en søskenderabat.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (5)

Ungdomsmotion (Ungdom)

Ungdomsmotionshold er for dem, der gerne vil lære at svømme bedre, vil svømme mere, vil have bedre kondition og møde andre på samme alder. Du kan gå på holdet, hvis du er mellem 10 og 16 år, og kan svømme lidt, eller du er øvet svømmer, dvs. har gået på Svømmeskole 4, Minitalenthold eller Talentholdet.

Undervisningen på Ungdomshold er tilrettelagt for både begyndere, og svømmere, der kan noget i forvejen. Du lærer at bevæge dig frit i vandet og der undervises i crawl, rygcrawl og brystsvømning. Der er mulighed for at lære butterfly og konditionen forbedres ved gradvis længere svømmeserier. Der vil på holdet også blive arbejdet med livredning, spring og dykning, ligesom der hvis svømmerne ønsker det, kan spilles og laves andre vandlege.

Undervisningen på ungdomsmotionshold planlægges ud fra holdet som helhed, men der tages hensyn til og undervises efter den enkelte svømmers færdigheder

Du vil på Ungdomsmotionshold få tilbud om at deltage i forskellige aktiviteter enten på tværs af vores ungdomshold eller for svømmeskolen.
Holdet svømmer 1 x 1 time ugentligt. Her indgår landopvarmning i 10 min.

Tjek også: Skills & Fun hold 650 og AquaFun, hold 651! Måske er disse hold noget for dig - Evt. som supplement til Ungdomsmotion. Eller hvis du er rigtig godt svømmende og har lyst til mere svømmetræning, så er vores Boblehold 621 måske lige dig!

Hvis man ønsker at tilmelde sig 2 hold, altså svømme 2 x om ugen, så yder vi 50 % rabat på kontingent på hold nr. 2. Ved tilmelding til 2. hold skrives under bemærkning, at der ønskes rabat. Rabatten er gældende for en og samme profil/svømmer, og er altså ikke en søskenderabat.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Skills & Fun (SKILL)

Skills & Fun er for dig, der er mellem 10 og 18 år.

På holdet er undervisningen tilrettelagt ud fra de to begreber Skills & Fun - altså at det skal være sjovt at arbejde med sine svømmefærdigheder.

Skills: handler om indlæring af stilarterne med fokus på øvelser, der bedrer opdrift og fremdrift.  

Fun: Det skal være sjovt og en del af undervisningen tager udgangspunkt i fælles aktiviteter, der får smilet frem.

Man behøver ikke være en rutineret svømmer for at deltage på holdet, men det er en fordel at kunne færdes frit i vandet - også på det dybe. Undervisningen vil være en blanding af teknik øvelser med fokus på eks. vandføling eller balance samt fælles aktiviteter som boldspil, vandpyramider o.lign.

Der undervises 1 x 1 time ugentligt.

Bemærk: for holdet søndag vil der være aktiviteter i gymnastiksalen forud for svømningen. Nærmere info gives ved opstart.
 
 

Ønsker du at supplere undervisningen, så prøv et af vores Ungdomsmotionshold eller evt. AquaFun (Eventhold)! 

Hvis man ønsker at tilmelde sig 2 hold, altså svømme 2 x om ugen, så yder vi 50 % rabat på kontingent på hold nr. 2. Ved tilmelding til 2. hold skrives under bemærkning, at der ønskes rabat. Rabatten er gældende for en og samme profil/svømmer, og er altså ikke en søskenderabat. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Boblehold (Boble)

Bobleholdet er for tidligere konkurrencesvømmere eller andre svømmere med et rimeligt niveau, som gerne vil vedligeholde eller opretholde konditionen. Nogle af svømmerne kommer direkte fra et af klubbens konkurrencehold, enkelte kommer fra vores ungdomshold mens andre blot på anden vis har opnået et svømmemæssigt niveau til at gå på holdet.

Svømmerne på holdet er i alderen mellem 14 år og 25 år. Det kan virke som en stor aldersspredning på holdet, men der er forskellige mål for at gå på holdet og socialt fungerer holdet uanset alder.

Træningen på Bobleholdet er tilrettelagt for øvede svømmere med et højt niveau og/ eller tidligere konkurrencesvømmere. Det forventes, at man kan følge et program som ligger på kanten, da instruktøren oftest selv svømmer med/deltager i træningen. Der svømmes mellem 2000 - 3000 m pr. træning.

Bobleholdet er også et hold, hvor der er plads til at være social. Når vejret er til det spilles der eks. Beachvolley som opvarmning og svømmerne er gode til at holde hinanden op på at komme til træning og have det godt, når man er der.

Som svømmer på Bobleholdet får du tilbud om at deltage i forskellige klubarrangementer, klubmesterskaberne, Boblecup, og kan selv tilmelde sig andre invitationsstævner efter eget valg.

Holdet svømmer 2 x ugentligt i 1 t., mandag og onsdag, i Hjortespringbadet. Før vandtid er der 15 min. opvarmning på land.

Der ydes 50% Studierabat på holdet, hvis det skrives i bemærkninger til tilmelding/betaling.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Midterbanen (Midt)
Midterbanen er et tilbud om banesvømning for forældre, mens børnene får undervisning. Der er afsat 1 bane midt i bassinet til svøm selv - dvs. at der ikke er instruktør på holdet.
 
Tilmelding foregår med et grundkontingent på holdet og herefter tilkøbes klippekort. Der bruges et klip pr. dag/ gang, at Midterbanen benyttes.
Tid/ dag bookes fra gang til gang via vores bookingsystem, som desværre endnu ikke er tilgængeligt via klubmodul-app''''en - der skal derfor logges ind og bookes via pc.
 
Der er afsat 15 pladser hver mandag kl. 15.35-16.45,  onsdag kl. 15.30-17.15 og torsdag kl. 15.30-16.30 i Herlev Badet. Tilmelding sker efter først til mølle.
 
Hvis du ikke bruger din plads, så husk at afmeld, så en anden kan få glæde af den,
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksenhold (Voksen)

Vi tilbyder svømmehold for voksne i Hjortespringbadet om mandagen hold 701 fra kl. 20.30-21.30 og om onsdagen hold 702 også fra kl. 20.30-21.00. Der er et max på 25 svømmere pr. hold og du skal være 16 år og ældre for at kunne deltage.

Hold 701 er primært forbeholdt deltagere, der er øvede svømmere og hold 702 er primært for begyndere. Det betyder at du kan tilmelde dig såfremt du er begynder eller øvet svømmer. Du kan måske 1-2 svømmestilarter og ønsker teknikforbedringer eller ønsker finpudsning af teknikken. For svømmere, der er nye i vandet henviser vi til voksen vandtilvænning.  

Undervisningen tilrettelægges, så din teknik kan forbedres og der laves små motionsserier, hvor distancerne langsomt øges. Der vil være mulighed for at blive undervist i startspring og vendinger i svømmearterne. Men hvis du blot ønsker at motionere, er det også en mulighed.

Vores træner kan også undervise i god teknik i Åben Vand-svømning i forbindelse med træning til f.eks. Tri-stævner osv. 

Holdene svømmer 1 x 1 time ugentligt.

Der kan begyndes med ca. 10-15 minutters opvarmning på kanten for bl.a. at undgå kramper. Det anbefales derfor at møde iklædt T-shirt og indendørs fodtøj.

Herlev Svømning opretter kun voksensvøm-holdene, hvis der er minimum 6 tilmeldte på det enkelte hold, ellers vil vi tilbyde at samle medlemmerne på et hold.

Gældende igen for sæson 2020/2021

Vi giver dig nu en unik mulighed for at deltage i flere af vores mange tilbud for voksne!

For alle vores voksen- og forskellige aqua fitnesshold gælder det nemlig, at dit kontingent på et svømme- eller aquafitness hold giver dig mulighed for at deltage på andre hold i vores voksen-motion og fitnessafdeling. Dette gøres via vores booking modul, hvor du først køber et klippekort med 10 gange til 250 kr. og herefter vælger du det hold, du gerne vil deltage på i bookingkalenderen. Dvs. at du for 25 kr. kan vælge at supplere din ugentlige svømning/fitness med et af de øvrige hold vi tilbyder - og du kan frit vælge hold fra uge til uge og gerne mere end et hold. 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Vandtilvænning Voksne (tilv)

Vi tilbyder vandtilvænning for voksne i aktivitetsbassinet i Hjortespring badet. Dvs. at vandet er ca. 32 gr. og dybden ca. 120 cm. Det giver en optimal ramme for indlæring af de grundlæggende færdigheder, der skal til for at føle sig tryg i vandet. Der er max. 8 deltagere på hver hold og du skal være 16 år - ældre for at deltage.

Hvis du eksempelvis har brug for at føle dig tryg i vandet eller for at få styr på din vejrtrækning, så er holdet det rette for dig.

Hold 704, tirsdag - niveau 1

Holdet er for dig, der er ny i vandet og har brug for at tilegne dig grundlæggende færdigheder i svømningen. Undervisningen har udgangspunkt i helt basale og vigtige øvelser, som danner basis for at opnå tryghed i vandet eller indlæring af stilarterne: flydeøvelser, vejrtrækningsøvelser, fremdrift og opdrift.

Hold 705, onsdag - niveau 2

Holdet er for dig, der er færdes forholdsvis trygt i vandet, men stadig har brug for vandtilvænning. Du har kendskab til basale færdigheder i vand, men mangler stadig at blive fuldstændig tryg ved eks. flydeøvelser og ophold på dybt vand. På holdet arbejdes bl.a. med vejrtrækning, kropsposition i vandet og stilarter.

Der undervises som udgangspunkt 1 x 1 time ugentligt. I starten kan undervisningen på niveau 1 være kortere.

Bemærk! Vandtilvænning er forbeholdt personer, der har brug for at ovenstående undervisning. Når du har tilegnet dig de færdigheder, som er formålet med vandtilvænningsholdet, har du mulighed for at flytte på vores voksen begynderhold, hvor der arbejdes med indlæring af stilarter. Holdet svømmer onsdag i 50m. bassinet.

Gældende igen for sæson 2020/2021:

Vi giver dig nu en unik mulighed for at deltage i flere af vores mange tilbud for voksne!

For alle vores voksen- og forskellige aqua fitnesshold gælder det nemlig, at dit kontingent på et svømme- eller aquafitness hold giver dig mulighed for at deltage på andre hold i vores voksen-motion og fitnessafdeling. Dette gøres via vores booking modul, hvor du først køber et klippekort med 10 gange til 250 kr. og herefter vælger du det hold, du gerne vil deltage på i bookingkalenderen. Dvs. at du for 25 kr. kan vælge at supplere din ugentlige svømning/fitness med et af de øvrige hold vi tilbyder - og du kan frit vælge hold fra uge til uge og gerne mere end et hold.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

crawl intensiv (crawl)
crawl-intensiv holdet får du mulighed for at finpudse din teknik. 
 
Der vil kun være mulighed for at 3 personer kan deltage i de 45 min., hvor der er er mulighed for at få styr på teknikken. Træneren på holdet er super kompetent og er en erfaren underviser. For at få det bedste ud af undervisningen er du selv aktiv i en dialog med underviseren omkring dine ønsker for de 45 min.
 
Du betaler et grundkontingent for at være medlem. Herefter tilmelder og betaler du pr. gang, du har lyst og mulighed for at deltage, via vores event modul. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

crawl teknik (tekni)
crawl-teknik holdet får du mulighed for at finpudse din teknik.
 
Kurserne er begrænset til max. 6 personer og hvert kursus er på ca. 6 gange á 45. min. På kurserne arbejdes intensivt med crawlteknik. Du behøver ikke være en super god svømmer, men du skal have grundfærdigheder inden for crawl, som du ønsker at forbedre. For at få det bedste ud af undervisningen er du selv aktiv i en dialog med underviseren omkring dine ønsker for kursusforløbet.
.
Du betaler ikke for at være tilmeldt holdet, men som nyt medlem betaler du indmeldelsesgebyr. Vi skriver løbende ud til holdet omkring opstart af kurser. Hvis du ønsker at deltage i et kursus, så tilmelder og betaler du via vores event modul. Det er muligt at deltage i flere kurser i løbet af en sæson - der betales pr. kursus og prisen afhænger af længden på kurset.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Masters og Motion (Masters)

Masters- og motionsholdet er primært for svømmere, der er fyldt 18 år. Holdet er for tidligere konkurrencesvømmere eller øvede svømmere, som gerne vil vedligeholde eller genoptræne kondition og teknik. Dvs. man har tidligere gået på hold svarende til voksen øvet eller et konkurrencehold.

Træningen på Masters er tilrettelagt for tidligere konkurrencesvømmere, der kan meget i forvejen. Der undervises efter ønske i teknik i de fire svømmearter, samt startspring, vendinger og distancesvømning, men primært svømmes der efter et program. Den specifikke programlægning foregår i samarbejde mellem deltagerne og holdets træner.

Som svømmer på Masters og Motion får du tilbud om at deltage i forskellige svømmestævner og arrangementer specielt tilrettelagt for holdet.

Holdet svømmer 2 x 1 time ugentligt, og har opvarmning på land i ca. 15 min. før hvert træningspas.
I sæson 2020/2021 er det nu muligt at afslutte torsdagen i terapibassinet, hvor tiden fra 20.30-21.30 er forbeholdt svømmere på Marters- og motionsholdet.
 
Hvis du ønsker decideret undervisning bør du vælge vores voksenhold om onsdagen.

Igen i sæson 2020/2021 gælder det:

Vi giver dig nu en unik mulighed for at deltage i flere af vores mange tilbud for voksne!

For alle vores voksen- og forskellige aqua fitnesshold gælder det nemlig, at dit kontingent på et svømme- eller aquafitness hold giver dig mulighed for at deltage på andre hold i vores voksen-motion og fitnessafdeling. Dette gøres via vores booking modul, hvor du først køber et klippekort med 10 gange til 250 kr. og herefter vælger du det hold, du gerne vil deltage på i bookingkalenderen. Dvs. at du for 25 kr. kan vælge at supplere din ugentlige svømning/fitness med et af de øvrige hold vi tilbyder - og du kan frit vælge hold fra uge til uge og gerne mere end et hold.  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Aqua Cross Training (ACT)
Aqua Cross Training er effektiv og hård styrketræning med forskellige øvelser, der foregår ved stationer forskellige steder i svømmehallen, både i vand og på land, og til musik.
Til Aqua Cross Training udnyttes vandets modstand, elementskifte og øvelser der laves således, at vandet bidrager til at balancen udfordres og dermed aktiverer muskelgrupper, der kan være svære at træne. Der trænes også på land med vægte, elastikker og egen kropsvægt, i forskellige motiverende øvelser.
Du behøver ikke kunne svømme for at deltage i Aqua Cross Training, da de fleste øvelser foregår på lavt vand, men det er en fordel at du er tryg ved vand.
 
Det er fuldstændig valgfrit om man vil møde op i fitness-tøj, som shorts/tights og en top/t-shirt, eller badetøj. Vælges det første er kravet blot at tøjet IKKE er bomuld, men f.eks. Lycra/DryFit-stof.
 
Der vil være 1-2 trænere på holdet, der er klar til at udfordre jer max i en sjov og krævende time.
 
 
Gældende igen for sæson 2020/2021:

Vi giver dig nu en unik mulighed for at deltage i flere af vores mange tilbud for voksne!

For alle vores voksen- og forskellige aqua fitnesshold gælder det nemlig, at dit kontingent på et svømme- eller aquafitness hold giver dig mulighed for at deltage på andre hold i vores voksen-motion og fitnessafdeling. Dette gøres via vores booking modul, hvor du først køber et klippekort med 10 gange til 250 kr. og herefter vælger du det hold, du gerne vil deltage på i bookingkalenderen. Dvs. at du for 25 kr. kan vælge at supplere din ugentlige svømning/fitness med et af de øvrige hold vi tilbyder - og du kan frit vælge hold fra uge til uge og gerne mere end et hold.  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aqua Spinfitt (SP&FI)
Aqua Spinfitt er en blanding af aquaspinning og aqua cross training. 
 
Aqua Spinning er cykling på en stationær cykel i vand. Musklerne styrkes, og kondition forbedres, uden at du føler det som super hård træning med ømhed. Cyklen placeres på bassinbunden i den lave ende af bassinet, og man spinner så på cyklen i forskellige positioner til musik. Aqua Spinning er skånsom for leddene, idet der i vandet er mindre belastning end ved almindelig spinning, da man har fordelen af opdriften og vandets naturlige modstand. Aqua Spinning er også med til at øge forbrændingen hos udøveren, som både skal bruge energi på at spinne samtidig med, at der bruges energi på at holde varmen. Aqua Spinning er selv om det kan dyrkes af alle, uanset alder, størrelse og vægt, ikke et skåneprogram. Der er absolut mulighed for at få sveden til at springe og musklerne til at arbejde for fuld power.
 
Aqua cross-delen kan sammenlignes med vores Aqua Cross Training, som er effektiv og hård styrketræning med forskellige øvelser, der foregår ved stationer forskellige steder i svømmehallen, både i vand og på land, og til musik.
Som med spinning udnyttes vandets modstand og øvelser laves således at vandet bidrager til at balancen udfordres og dermed aktiverer muskelgrupper, der kan være svære at træne. Der trænes også på land med vægte, elastikker og egen kropsvægt, i forskellige motiverende øvelser.
 
Du behøver ikke kunne svømme for at deltage i Aqua Spin&Fitt, da de fleste øvelser foregår på lavt vand, men det er en fordel at du er tryg ved vand. 
 
Praktisk info:
Det anbefales at du til spinning medbringer fodtøj der dækker hele foden, og giver beskyttelse af huden på fodens overside. Dvs. et par Gloc´s eller et par gummisko, der gerne må blive våde, kan anbefales.
Det er helt op til dig selv om du vil deltage iklædt badetøj eller noget mere fitnessagtigt som tights og t-shirt - det skal i så fald blot være i dry fitt/lycra materiale, da bomuld ikke er godt for bassinets filter. 
 
Gældende igen for sæson 2020/2021:

Vi giver dig nu en unik mulighed for at deltage i flere af vores mange tilbud for voksne!

For alle vores voksen- og forskellige aqua fitnesshold gælder det nemlig, at dit kontingent på et svømme- eller aquafitness hold giver dig mulighed for at deltage på andre hold i vores voksen-motion og fitnessafdeling. Dette gøres via vores booking modul, hvor du først køber et klippekort med 10 gange til 250 kr. og herefter vælger du det hold, du gerne vil deltage på i bookingkalenderen. Dvs. at du for 25 kr. kan vælge at supplere din ugentlige svømning/fitness med et af de øvrige hold vi tilbyder - og du kan frit vælge hold fra uge til uge og gerne mere end et hold.  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

AquaFitness (AQF)

Aqua Fitness arbejder vi med forskellige bevægelser som styrker kroppens muskler. Der bliver hentet inspiration fra en almindelig gymnastik time, men da øvelserne bliver udført i vand, giver det væsentlig større modtand og samtidig bliver dine led ikke belastede med samme kræft, som det gør på land. Derfor er denne motionsform god for personer med gigt og dårlige knæ, idet musklerne styrkes via vandmodstanden, turbulensen giver massage og derved øget blodcirkulation. Leddene smidiggøres, konditionen forbedres, og vandets opdriftsevne nedsætter belastning af led væsentligt.

Det er ikke en forudsætning, at man er svømmer, men man skal kunne begå sig/klare sig selv på det dybe vand, for at kunne deltage i AquaFitness.

Til hver time, lægger vi ud med en god opvarmning som ofte indebærer løb i vandet. Når vi løber i vandet giver det god modstand, og samtidig udsætter vi ikke leddene for samme belastning som vi gør på land. I løbet at en undervisningstime motionerer vi de store muskelgrupper. Vi laver både øvelser på dybt og lavt vand, og vi benytter os af forskellige redskaber så som aquaorme, medicinbolde, vægte, elastikker og mange andre ting.

Vi slutter altid timerne af med udstrækning i vandet, så der ikke opstår muskelømhed. Til gengæld vil I gå hjem med en dejlig udmattende følelse, og en behagelig træthed.

Der undervises 1x1 time ugentlig.
 
Gældende igen for sæson 2020/2021:

Vi giver dig nu en unik mulighed for at deltage i flere af vores mange tilbud for voksne!

For alle vores voksen- og forskellige aqua fitnesshold gælder det nemlig, at dit kontingent på et svømme- eller aquafitness hold giver dig mulighed for at deltage på andre hold i vores voksen-motion og fitnessafdeling. Dette gøres via vores booking modul, hvor du først køber et klippekort med 10 gange til 250 kr. og herefter vælger du det hold, du gerne vil deltage på i bookingkalenderen. Dvs. at du for 25 kr. kan vælge at supplere din ugentlige svømning/fitness med et af de øvrige hold vi tilbyder - og du kan frit vælge hold fra uge til uge og gerne mere end et hold.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

1. Holdet (1.hold)

1. Holdet

1. holdet er Herlev Svømnings Elitekonkurrencehold. Som udgangspunkt har holdet 10 træningspas om ugen af 2-2½ times varighed, men vi råder over faciliteter, der giver mulighed for op til 12 vandtræningspas om ugen. 1.holdet har træningsbase i Hjortespringbadet, som er vores flotte langbaneanlæg med tilstødende Klublokale, styrketræningscenter og udeområde til opvarmning, når vejret tillader det,

Man bliver udvalgt til at svømme på 1. holdet, og ansøgning om optagelse rettes til Herlev Svømning via tlf. eller mail. Se info på www.herlevswim.dk
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

2. holdet (2hold)

2. Holdet

På 2. holdet er de udtagne svømmere de yngste Årgangssvømmere som helt klart har vist, at de har talent, samt stor motivation for konkurrence-svømning.

2. holdet træner 4 - 5 gange om ugen, nogle svømmere flere, hvoraf 1 af gangene er i Herlevbadet, og 3-4 af gangene på langbane i Hjortespringbadet. Til alle pas har 2. holdet mindst 2 baner til rådighed (ofte flere) og passenes længde er ca. 2 timer og indeholder opvarmning, dryland, svømmetræning og udstrækning. På holdet er svømning i fokus, men der er også plads til det sociale fællesskab, både før/efter træning,og somme tider også i træningen.

2. holdet deltager i 10-12 stævner om året, fordelt jævnt i svømmesæsonen. Mesterskabsstævnerne har største fokus. Stævnerne er af varierende længde (1-3 dage) og har forskelligt niveau alt efter om det er invitationsstævner eller et Mesterskab. Sæsonen afslutter forhåbentligt med deltagelse i Danske Årgangsmesterskaber.

Udover stævnerne tager 2. holdet på en træningslejr i løbet af sæsonen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Talenthold (Talent)

Talenthold, 803 og 804

På Talentholdet har de udtagne svømmere vist, at de har talentet samt motivationen for konkurrence-svømning. Talentholdet træner 3 gange om ugen, hvoraf 2 af gangene er i Herlevbadet, og 1 enkelt gang på langbane i Hjortespringbadet. Et træningspas længde er 1½ time og indeholder opvarmning, dryland, svømmetræning og udstrækning. På holdet er svømning i fokus, men der er også plads til det sociale fællesskab, både før/efter træning og somme tider i træningen.

Talentholdene deltager i 6-8 stævner om året, fordelt jævnt i svømmesæsonen. Stævnerne er af varierende længde (1-3 dage) og har forskelligt niveau alt efter om det er invitationsstævner eller et Mesterskab. Udover stævnerne tager Talentholdene på en træningslejr i løbet af sæsonen

På holdene er svømning i fokus, men der er også plads til det sociale fællesskab, både før/efter træning, og somme tider også i træningen.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

specialhold (spec)
Hold 010 og 011 vil i sæson 2019/2020 blive udbudt i samarbejde med idrætsforeningen Puppen.  
Begge hold er for børn, der af forskellige årsager har brug for specielle rammer i forbindelse med deres idrætsdeltagelse. 
Kontakt os på kontor@Herlevswim.dk, hvis du ønsker nærmere info om holdet.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

USA-svømmere (elite)
dette hold er for konkurrencesvømmere som deltager i perioder
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Move4fun (fun)

Move4fun er et lukket idrætstilbud til børn og unge fra 6-16 år, som har problemer med overvægt eller ikke føler at de passer ind på almindelige idræts hold. På holdet bliver der lavet sjove bevægelseslege på et niveau, hvor alle kan være med. Fokus er at (gen)skabe bevægelsesglæde hos det enkelte barn og sikre en fællesskabsånd på holdet. Der er løbende optagelse på holdet, og de første par gange kan man gratis prøve at være med.

I 2019/2020 var der tilbud om  Move4fun-træning hver tirsdag i hos GHG og hver torsdag til svømning. 
 
Obs.: Medlemsgebyr på 100 kr tilbageføres for medlemmer, der kun deltager på Jump4Fun. 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

sensitive børn (sens)

Hold for Sensitive børn følger samme principper og formål som vores svømmeskole 1 og 2 hold og udbydes med to aldersinddelinger, hhv. 4-6 år og 7-10 år.

Holdene er for børn, der har brug for mere ro og plads omkring sig for at kunne få det optimale ud af svømmeundervisningen.  Der er max. er 6 børn på holdet, hvilket medvirker til at danne andre og mere optimale rammer for børn, der har dette behov.
 
Der undervises 30 min 1 x ugentligt på holdene. 
 
Udover disse hold henviser vi også til vores samarbejde med Puppen, der er en forening for sensitive børn og unge og som også udbyder svømmeundervisning som en del af deres program.
 
Hold 020 og 022 er for 4-6 årige.
Holde 021 og 023 er for 7-10 årige, 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

enetime (enet)
Enetime kan bookes via vores eventside. Det kræver at du opretter en profil, hvilket er gratis og herefter kan du tilgå event tilmelding. Du betaler pr. gang og kan på den vis selv bestemme, hvor mange timer du har behov for.
 
Enetimen er intensiv privat undervisning og der er afsat 30 min. pr. gang. 
 
Enetimer udbydes lørdag og søndag og kan bookes til både børn og voksne.  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Passivt medlem (passiv)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)