Velkommen til sæson 2023/2024

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem i Herlev svømning.


Tilmelding er nu åben for alle.


I følgende link finder du praktisk information om vores to undervisningssteder samt bassiner

For hold i Hjortespring badet: Læs her

For hold i Herlev badet: Læs her

For hold i terapibassinet, Hjortespring badet: Læs her

Aflysning af undervisning: Læs her

Læs gerne informationerne, så du er orienteret og kan få det bedste ud af din start i Herlev Svømning.

 

Valg af svømmehal til undervisning for børn

I Herlev Svømning tilbyder vi undervisning to steder:

Hjortespring badet er en ny og lækker svømmehal, der også i nogle perioder giver mulighed for at forældre kan svømme på de offentlige baner samtidig med undervisningen. Bl.a derfor foretrækker mange netop at vælge undervisning i Hjortespring badet. 

Undervisningsmæssigt er Hjortespring badet en stor svømmehal, hvor der hurtigt er mange indtryk at forholde sig til, der er mange bassiner og akustikken er ikke altid optimal.  

Herlev badet er en ældre svømmehal og bruges kun af foreninger. Vi forsøger os i perioder med at lave banesvømning for forældre samtidig med undervisningen, da dette er et ønske for mange, men det er ikke altid muligt.

Da der kun er et bassin, hallen dermed er mindre og lyden ofte bedre, så er undervisningssituationen også lettere at overskue for mange børn. 

Så når du skal vælge svømmedag og sted, kan du gøre svømning til en rigtig god oplevelse på mange måder for dit barn, hvis du tænker dit barn ind i omgivelserne, som undervisningen foregår i: Hvis du eksempelvis har et barn, der har svært ved at holde fokus, hvis der sker mange ting omkring barnet eller hvis du har et barn, der hurtigt bliver utryg ved mange mennesker og højt lydniveau, så er Hjortespring badet ikke det bedste valg. For de børn, der fungerer bedst med overskuelighed og mere rolige rammer, vil vi altid anbefale Herlev badet. 

Selvom det kan føles forskelligt, så er der samme vandtemperatur i de to svømmehaller, lufttemperaturen afstemmes ift. vandtemperaturen og er også forholdsvis ens og begge undervisningsbassiner er 110 cm. dyb på laveste sted.

 

Uanset hvor du vælger at svømme, så rigtig god fornøjelse i Herlev Svømning!