Velkommen til Herlev Svømnings holdtilmelding

Så er der åben for tilmelding til sæson 2020/2021.

Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på mail til kontor@herlevswim.dk. Vi besvarer hurtigst muligt.

Hvis vi mod forventning må udskyde sæsonstart pga. Covid19 ell. andet, så vil I blive tilbagebetalt kontingent for perioden fra forventet start til den reelle startdag. Vi refunderer ikke kontingent, hvis vi efter sæsonstart løber ind i udfordringer, som betyder aflysning af undervisningen.

På gensyn.

Herlev Svømning tilbyder også i sæson 2020/2021 svømmeundervisning, motion og fitness på forskellige holdtyper for alle aldersgrupper i både Herlevbadet og Hjortespringbadet.
Herlevbadet (25 m bassin): Krogestykket 33
Hjortespringbadet (øvrige bassiner): Skinderskovvej 29

BEMÆRK:
Da Hjortespringbader ikke er åbent for offentligheden pga corona, er det ikke nødvendigt at skaffe eller opdatere armbånd. Vi giver besked, når det bliver aktuelt.
Tilmelder du dig hold i Hjortespringbadet, skal du ved første undervisningstime medbringe sygesikringskort og 50 kr. til depositum for adgangsbånd. Medbring din kvittering på indmeldelse, så de i receptionen kan se, at du går på holdet og de vil udlevere dig et adgangsbånd. Ved udmeldelse får du dit depositum igen, når du afleverer dit adgangsbånd i receptionen.
Ved indmeldelse i Herlev Svømning opkræves der et indmeldelsesgebyr på 100 kr.

Ved tilmelding sender vi en email til den email-adresse du har angivet i din profil, og det er også denne email-adresse, der bruges til udsendelse af al info fra Herlev Svømning. Du skal selv ændre din profil, hvis du skifter email-adresse eller tlf.nr., ellers modtager du ingen oplysninger fra os.
Hvis du ikke modtager vores emails kan det være fordi dit spamfilter blokerer for denne mail.
Du bør sætte dit email-system/spamfilter op til altid at acceptere emails fra herlevswim@klub-modul.dk

Bemærk også at vi giver 50 % på billigste hold, hvis samme medlem tilmelder sig 2 hold. Rabatten er betinget af, at man ved tilmelding, og ligeledes ved efterfølgende ratebetalinger, giver besked om at man har mulighed for rabatten. Så vil beløbet blive tilbageført snarest efter betaling.

Der kan være problemer ved at betale med kreditkort, hvis man betaler i rater. I det tilfælde kan kontonummer oplyses ved at skrive til ska@herlevswim.dk

Herlev Svømning.