Velkommen til Herlev Svømnings holdtilmelding

Sæson 2017/18

Herlev Svømning tilbyder i sæson 2017/2018 svømmeundervisning, motion og fitness på forskellige holdtyper for alle aldersgrupper i både Herlevbadet og Hjortespringbadet.

BEMÆRK:

Tilmelder du dig hold i Hjortespringbadet, skal du ved første undervisningstime medbringe sygesikringskort og 50 kr. til depositum for adgangsbånd. Medbring din kvittering på indmeldelse, så de i receptionen kan se, at du går på holdet og de vil udlevere dig et adgangsbånd. Ved udmeldelse får du dit depositum igen, når du afleverer dit adgangsbånd i receptionen.

Ved indmeldelse i Herlev Svømning opkræves der et indmeldelsesgebyr på 100 kr.

Ved tilmelding sender vi en email til den email-adresse du har angivet i din profil, og det er også denne email-adresse, der bruges til udsendelse af al info fra Herlev Svømning. Du skal selv ændre din profil, hvis du skifter email-adresse eller tlf.nr., ellers modtager du ingen oplysninger fra os.
Hvis du ikke modtager vores emails kan det være fordi dit spamfilter blokerer for denne mail.
Du bør sætte dit email-system/spamfilter op til altid at acceptere emails fra herlevswim@klub-modul.dk

Bemærk også at vi giver 50 % på billigste hold, hvis samme medlem tilmelder sig 2 hold. Rabatten er betinget af, at man ved tilmelding, og ligeledes ved efterfølgende ratebetalinger, giver besked om at man har mulighed for rabatten. Så vil beløbet blive tilbageført snarest efter betaling.

Vi glæder os til at se dig i den nye sæson.

Herlev Svømning.